Function 2013

*** Your browser doesn't support CSS - the page was automatically degraded to structure only. ***
English version

Üdvözlünk a Function 2013 honlapján

Vége a partynak!

Hírek

2013. 09. 16. - Ennyi.

Nos hát idén is ennyi volt. Sokat nem is érdemes pazarolni a szót, a party aktualitásai (eredmények, rilízek, stb.) megtalálhatók itt. Nagyon köszönjük mindenkinek aki eljött, rilízt csinált, krumplit hámozott, stb.

Jövőre?

2013. 08. 30. - Továbbá.

Immár alig két hét van csak a party-ig, úgyhogy íme a maradék program: Ismét lesz két előadásunk JavaScript és freemium fejlesztés témában! (Az időpontok megtekinthetők a friss programfüzetben.) Kikerültek továbbá igen fontos idei támogatóink is!

Minden adott tehát, úgyhogy ideje lassan elkezdeni csinálni a demót!

2013. 08. 18. - Megjelenés kötelező.

És itt is van, a Hivatalos Function 2013 Invitációs Demó - ilyen is rég volt! Nagy nagy örök hálásság Pasynak és a Rebelsnek a munkájukért!

Megküldhetitek szavazatokkal itt: http://pouet.net/prod.php?which=61725!

2013. 08. 10. - Mi is lészen

Elszáll felettünk az idő vasfoga, úgyhogy gyorsan hoztunk is pár rövid hírt arról, hogy mi is lesz várható a party-n:

  • Előszöris a legnyilvánvalóbb: Visszatér a SIDRip Alliance!
  • Emellett péntek este fellép az ErrorPort - őket szintén ismerhetitek Árok partyról.
  • Utánuk ismét egy filmet fogunk vetíteni: az esti program a 2 Player Productions által készített Minecraft: The Story of Mojang.
  • Végül és nem utolsósorban visszatér a régóta hiányolt udvari paprikáskrumpli szeánsz, a tavalyi wildcompo győztese és ipari veterán Immortal Rat jóvoltából!

Már alig több mint 30 nap van hátra!

2013. 07. 26. - Okosok vagymuk.

Kis javítás a composzabályokban, miután sokan jeleztétek, hogy valami nem stimmel: A 256 byte introkat NEM Windowsból fogjuk futtatni (nyilván) hanem kibootolunk nyers DOS-ba.

2013. 07. 25. - Hurrá!

Mindenki készen áll az idei csapásra? A művház se égett le, a compókat is meg fogjuk tartani, és a SIDRip Alliance idén is le fog zúzni mindenkit.

Idei legfontosabb változtatásunk, hogy megszüntetjük a (meglehetősen idejétmúlt) hölgyeknek szóló ingyenjegyet - lássuk be, ma már ez kissé oldszkúlnak hatott.

Jó hírünk viszont azoknak, akik messziről jönnek vagy csak nem akarnak padlón aludni: Az elmúlt pár évben sok látogatónk dicsérte a Le Rose hotelt, a placctól sacc 10 percre található kis szállodát. Nos, idén felkerestük őket, ők pedig tettek egy nagylelkű ajánlatot: Ha szobát foglalsz náluk a party idejére, tedd hozzá, hogy Functionre jössz, és kapsz kedvezményt. Komolyan. Ettől függetlenül célszerű sietni mert csak 16 szobájuk van.

Addigis mindenki regisztráljon és faragja tovább a demókat, nemsokára új hírekkel jövünk; keressetek minket Facebook-on vagy Twitteren!