Function 2013

*** Your browser doesn't support CSS - the page was automatically degraded to structure only. ***
English version

Támogatóink

MD1 / scene.hu

scene.hu

A Function szervezésének elősegítésében oroszlánrészt vállal a Magyar Demoscene Egyesület (MD1); az egyesület célja a hazai digitális művészetek alkotóinak támogatása, és a hasonló rendezvények elősegítése. Az egyesület céljainak megfelelően már évek óta dolgozik a demoscene minél szélesebb körben történő megismertetésén, rendezvények támogatásán és versenyek szervezésén.

Gameloft

Gameloft

A Gameloft a játékfejlesztés egyik kiemelkedő nemzetközi szereplője. A digitális és közösségi játékok egyik legnagyobb kiadójaként a digitális platformok teljes spektrumára fejleszt, így például mobiltelefonra, okostelefonra, táblagépre (Apple® iOS és Android®), set top box-ra, smart TV-re és konzolokra. Világszerte 3 Gameloft játékot vásárolnak minden másodpercben. A vállalat központja Párizs, több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztat, és a világ 31 országában van jelen. A Gameloft a Párizsi tőzsdén jegyzett cég. Budapesti fejlesztőstúdiójukat 2012 elején nyitották meg.

Le Rose Hotel

Gameloft

A Le Rose Hotel csendes, kertvárosi környezetben található a Dunától nem messze, a belvárostól mindössze 15 percre, Dél-Pest XXIII. kerületében Soroksáron. A szálloda nagyszerű helyet nyújt a kikapcsolódásra vágyóknak, kiindulópontja lehet gyalogtúráknak, kerékpártúráknak, de akár városnéző körutaknak is. Cégek számára megfelelő környezet tréningek, csapatépítések lebonyolítására illetve üzleti partnereikkel való tárgyalások színhelyéül.

Viprinet

Viprinet

A Viprinet egy innovatív router gyártó, mely vezetékes és vezetéknélküli hálózatok (ADSL, 3G / UMTS, 4G / LTE, stb.) összekapcsolásáról ismert. Napjainkban a Viprinet hálózati eszközei nem csak vállalati környezetben, de tűzoltóautókon, hajókon, TV közvetítéseknél és kórházakban is nagy megbízhatóságú Internetkapcsolatot szolgáltatnak. A Viprinetet 2006-ban alapította a demoscene-en scamp néven ismert Simon Kissel. A dinamikusan növekvő cég központja Bingen am Rhein-ben, Németországban található, az itt dolgozó, többségében demoscene kötődésű hardver- és szoftverfejlesztők által készített eszközöket a világ minden pontjára exportálják.